Specialist in Shutters

Wij brengen op maat gemaakte Shutters en prachtige houten jaloezieën bij jou thuis, voor elke kamer in je huis.

Shutters en Houten jaloezieën bieden je de mogelijkheid om met natuurlijk licht te spelen. Door een deel van de zonnestralen binnen te laten, kun je in je woon-, slaap-, bad- of keukenruimte prachtige licht- en schaduweffecten creëren. Bovendien kun je zelf bepalen hoeveel uitzicht je hebt en je privacy behouden.

SHUTTERS

Onze Shutters zijn verkrijgbaar in zowel de Classic- als Classic+-uitvoering, en ze zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en vier verschillende lamelbreedtes: 63 mm, 76 mm, 89 mm, en 114 mm. Je kunt kiezen tussen een klassieke bediening met een tiltstokje of een moderne clearview-bediening.

De Shutters worden met precisie in montageframes geplaatst om een perfecte lichtafsluiting te garanderen. Bovendien is het mogelijk om Shutters te installeren in vouw- of schuifrail-systemen, vooral bij grotere afmetingen.

HOUTEN JALOEZIEËN

Voor degenen die een alternatief zoeken voor Shutters, bieden onze houten jaloezieën een prachtige oplossing.

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in de Basic, Modern, Classic, Nature en Vintage uitvoeringen, elk met een unieke en karakteristieke uitstraling. Ze zijn beschikbaar in diverse lamelbreedtes: 25 mm, 50 mm, 65 mm en 70 mm, met de keuze tussen ladderkoord of ladderband.

Wij bieden metingen en professionele montage in heel Zuid-Holland aan. Laat je ruimte tot leven komen met onze stijlvolle raamdecoratie.

Inspiratiefoto's shutters

1 van 5

Inspiratiefoto's jaloezieën

1 van 5