Verzenden & Retourneren

Verzending:
– Bestellingen geplaatst op werkdagen worden binnen 24u in behandeling genomen.
– De verzendkosten in Nederland bedragen €6,95. Wij verzenden ook naar landen buiten Nederland. Bereken uw definitieve verzendkosten in uw winkelwagen. 
– Gratis verzending in Nederland bij besteding vanaf €75,-. 

Retourneren:

U heeft 8 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren. Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen in originele staat te zijn en voorzien van de originele verpakking. Meld uw retourzending eerst aan door te bellen 0184778512 of e-mail te sturen naar info@decolicioussliedrecht.nl. Vermeld hierin om welke artikelen het gaat en wat de retourreden is. Wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur in behandeling nemen (controleer spam box). Na goedkeuring van uw aanvraag, kunt u de artikelen retour sturen naar:
Decolicious

Kerkstraat 9

3361BP Sliedrecht
*bestellingen mogen ook in de winkel geretourneerd worden.

vermeld hierbij uw naam+bestelnummer en rekeningnummer,
LET OP!
– Vloeistoffen, sieraden en SALE artikelen mogen niet geretourneerd worden.
– Bij een eventuele retourzending zijn de verzendkosten & retourkosten voor eigen rekening, ook wanneer u de gehele bestelling retourneert.
– Retouren die niet zijn aangemeld via mail, nemen wij niet in behandeling.
– Producten die niet in de orginele staat zijn, niet in de originele verpakking zitten en waarvan eventuele kaartjes zijn afgeknipt, nemen wij niet retour.
– Bewaar het verzendbewijs goed, tot wij uw retourzending hebben verwerkt.

Ruilen:

Het is helaas niet mogelijk artikelen te ruilen. Stuur de artikelen volgens bovenstaande stappen retour en plaats een nieuwe bestelling.

Voor overige vragen kunt terecht via ons telefoonnummer of email.